Heb je een vloer die onderhoud nodig heeft?

Egaliseren van vloeren

Wij maken alle vloeren weer volledig vlak.

Wij maken alle vloeren volledig glad.

Voordat je een nieuwe vloer plaatst is het verstandig om ervoor te zorgen dat de gehele vloer daadwerkelijk vlak is.

Niet alleen wordt het resultaat vele malen mooier met een strakke vloer, ook de levensduur van de vloer zelf wordt gigantisch verlengd.

Bij het aanleggen van een nieuwe vloer wil je dat deze er mooi strak in komt te liggen. Het kan zijn dat er bij het verwijderen van de oude vloer wat oneffenheden zijn ontstaan of dat er traditioneel vloerverwarming is in gefreesd waarbij alleen de slangen erin gelopen zijn en vervolgens de vloer niet (goed) is uit gerepareerd of gewoon omdat je een PVC vloer wil gaan leggen waarbij je een geëgaliseerde vloer nodig hebt.

Hierbij kunnen wij je helpen aan een perfecte, professioneel geëgaliseerde vloer waarbij je direct aan de slag kan met je eindvloer.

Bel ons vrijblijvend voor een adviesgesprek

072 2001 077

Vraag gratis een offerte aan

Onze werkwijze

Schoonmaken van ondergrond

Wij halen indien mogelijk alle lijm, stuc, verfresten en eventuele grotere oneffenheden weg met een renovatiefrees of schuurmachine om de vloer daarna grondig te stofzuigen met een bouwstofzuiger.

Hechtlaag/primer aanbrengen

Als de vloer geheel stofvrij is zorgen we voor de juiste primer. Een houten ondervloer heeft namelijk weer een andere primer nodig dan een cementvloer, anhydrietvloer of tegelvloer. Wij zorgen voor de juiste primer voor iedere vloer.

Egaliseren van de vloer

Hierna kan het egaliseren van de vloer beginnen. Ook hiervoor geld elk type vloer heeft baat bij een goed afgestemde egalisatiemortel. Ook nu weer heeft een houten vloer behoefte aan een spanningsvrije egalisatiemortel en een cementvloer heeft weer meer baat bij een cementgebonden egalisatie. Ook hier weer zorgen wij ervoor dat de juiste egalisatie wordt gebruikt voor iedere vloer.

Egalisatie van (oude) vloeren

Heb je een oude vloer die je volledig geëgaliseerd wilt hebben? Laat bij oneffenheden en hoogteverschillen de vloer egaliseren door een ervaren vakbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in dit soort projecten en hebben tal van woningen in perfecte staat terug gebracht. 

Mogelijkheden van egaliseren weten?

Voordat je een nieuwe vloer gaat plaatsen is het belangrijk om te weten of de huidige vloer strak en egaal is. 

Vooral in veel oude woningen liggen nog vloeren waarbij helaas niet altijd goed gelet is op het vlak leggen van deze vloeren. We zien in de praktijk dat sommige vloeren ongelijk of scheef liggen. Het is een utopie om te denken dat een vloer 100% waterpas moet zijn maar een vlakke vloer zonder bulten en kuilen is wel zo fijn toch?

Voordat je een nieuwe vloer wilt gaan plaatsen is het eerst noodzakelijk om deze vloeren mooi strak te egaliseren. 

Wij bekijken ter plekke wat de pijnpunten zijn en komen met een uitgewerkt stappenplan om de perfecte vloer te maken.

Gratis advies nodig?

Hulp nodig bij de juiste keuze voor jouw huis? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Scroll to Top
Scroll naar top

Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent dat je hiermee akkoord gaat.