Dé specialist op het gebied van slimme thermostaten.

Een nieuwe slimme thermostaat kopen?

Met de juiste thermostaat wordt je huis comfortabel warm en is duurzaam in gebruik. Wij hebben de beste keuze voor jouw huis.

Wil je een duurzame en slimme thermostaat met een app?

Een duurzame en slimme thermostaat stemt de verwarming van jouw woning automatisch af op jouw gedrag.

Een goede slimme thermostaat is namelijk voorzien van diverse slimme elementen die de bediening ervan veel gemakkelijker maken en er niet alleen voor zorgt dat je altijd een fijn warm huis hebt, maar je ook helpt om energie te besparen.

Verwarm je huis slim met één van onze speciale thermostaten en bespaar flink op je energierekening. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken voor jouw specifieke leefomgeving. 

Bel ons vrijblijvend voor een adviesgesprek

072 2001 077

Vraag gratis een offerte aan

De voordelen van onze slimme thermostaten

De thermostaat denkt met je mee

Door je huis slim te verwarmen bespaar je flink op je energierekening. De thermostaat 'leert' op welke tijden je afwezig bent of slaapt en zet de verwarming dan laag. Dat kan handig zijn als je een vast dag- en nacht ritme hebt.

Handige bediening op afstand

In een heerlijk warm huis thuiskomen is nu mogelijk met de juiste slimme thermostaat. Via de handige en makkelijke bediening door middel van een app op je telefoon, regel jij onderweg naar huis alvast de temperatuur. Heerlijk!

Realtime inzicht in je verbruik

Een slimme thermostaat zorgt niet alleen dat het lekker warm in je huis is, hij houdt ook alle verbruiksgegevens bij zodat je achteraf eenvoudig kan vergelijken. Ideaal om te zien wat je verbruik is.

Wij werken alleen met de beste slimme thermostaten:

C16 - zwart
C16 - wit
Optima W - zwart
Optima W - wit

Handige bediening ook via een app

Een slimme thermostaat helpt om je huis energiezuinig te verwarmen. 

Elektrische verwarming compleet met thermosstaat.

Wanneer je door ons je elektrische verwarming laat installeren, wordt ook een nieuwe thermostaat aangesloten. Op dat moment leggen onze monteurs ook uit hoe de elektrische verwarming en het bijbehorende systeem precies werkt. 

Vraag naar alle mogelijkheden.

Zo kun je zelf op elk gewenst moment de elektrische verwarming aan of uit zetten. En je kunt zelf bepalen hoe warm je de elektrische verwarming instelt. Dit kan zelfs al vanaf uw telefoon zodat als je thuis komt jouw huis al op temperatuur is. Dat is dus optimaal genieten van je eigen fijne warme woning.

Gratis advies nodig?

Hulp nodig bij de juiste keuze voor jouw huis? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Scroll to Top
Scroll naar top

Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent dat je hiermee akkoord gaat.