Dé plafondverwarmingspecialist

Plafondverwarming aanleggen

Ideaal voor wanneer je geen vloer- of wandverwarming kunt plaatsen. 

Plafondverwarming in elke kamer van je huis

Als het niet mogelijk is om vloerverwarming of wandverwarming te plaatsen, dan kun je kiezen voor plafondverwarming.

Zodra het systeem is aangebracht door onze monteurs, komt de stukadoor langs om alles netjes af te werken. Je ziet niets van het hele verwarmingselement, maar merkt wel direct de voordelen.

Zo voel je de warmte al binnen een kwartier. Dat komt omdat het plafond een groot bereik heeft. Het verwarmingselement kan gemakkelijk de hele ruimte verwarmen. Met een hele ruimte bedoelen wij ook een hele ruimte. Je woonkamer, slaapkamer, eethoek of keuken wordt gemakkelijk en gelijkmatig verwarmd met een plafondverwarming. 

Bel ons vrijblijvend voor een adviesgesprek

072 2001 077

Vraag gratis een offerte aan

De voordelen van plafondverwarming

Prachtig weggewerkt

Je ziet niets van de verwarmingselementen in het plafond. Ideaal voor zowel woonkamer, de slaapkamer, de keuken, de kinderkamer én de badkamer. Een plafondverwarming heeft tevens weinig onderhoud nodig en gaat lang mee.

Gelijkmatige temperatuur

Plafondverwarming zorgt voor een zeer aangename en gelijkmatige temperatuur in een hele ruimte. Heerlijk voor wanneer je bijvoorbeeld net uit de douche vandaan komt.

Luchtkwaliteit wordt verbeterd

Elk huis krijgt een betere luchtkwaliteit door plafondverwarming voor regulering zorgt van de luchtvochtigheid en minder stofcirculatie. Ideaal als je allergieën hebt.

Veilige warmte in de kamer van je kinderen

Geen gevaarlijke hete radiatoren meer waar je kinderen zich aan kunnen verbranden, maar veilige warmte vanaf het plafond.

Compleet met thermosstaat.

Als de elektrische plafondverwarming is geïnstalleerd, wordt de thermostaat aangesloten. Op dat moment leggen onze monteurs ook uit hoe de elektrische plafondverwarming en het bijbehorende systeem precies werkt.

Zo kun je zelf op elk gewenst moment de elektrische plafondverwarming aan of uit zetten. En je kunt zelf bepalen hoe warm je de elektrische plafondverwarming instelt. Dit kan zelfs al vanaf uw telefoon zodat als je thuis komt jouw huis al op temperatuur is. Dat is dus optimaal genieten van je eigen fijne warme woning.

Checklist elektrische verwarming

Waar moet je allemaal aan denken als je elektrische verwarming in je huis wilt? 

Welke systemen zijn er?

Er zijn zoveel mogelijkheden om je huis te verwarmen. Bekijk hier welke voor jouw huis geschikt is.

Gratis advies nodig?

Hulp nodig bij de juiste keuze voor jouw huis? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Scroll to Top
Scroll naar top

Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent dat je hiermee akkoord gaat.