Over ons

Al vanaf 2010 helpen wij particulieren en bedrijven op het gebied van elektrische verwarming.

Gekwalificeerd en ervaren professionals

vWv techniek is een jong en dynamisch bedrijf. De grondlegger houdt zich al sinds 2010 bezig met het elektrisch verwarmen van woon en werkruimtes. De eerste 5 jaar is dit vooral op het gebied van vloerverwarming geweest maar nu de vraag steeds vaker voorkomt om hele panden elektrisch te gaan verwarmen en het aanbod van de verschillende vormen van elektrische verwarmingssystemen met de dag groeit, is het ook mogelijk om het verwarmingsplan op een compleet andere manier in te vullen.

Is je interesse gewekt of wil je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op.

Wat onze klanten over ons zeggen:

Onze missie

Wij zijn opzoek naar mensen die er net als ons al van overtuigd zijn dat elektrisch verwarmen de toekomst heeft. Wij zijn er niet om mensen hiervan te gaan overtuigen, dat doen onze klanten namelijk wel voor ons. Dat is de afgelopen jaren wel gebleken door een volle werk agenda en geen enkele vorm van adverteren maar gewoon door mond tot mondreclame. En dat is ook hoe wij het liefst werken,

Geen valse beloften of dozen schuiven met de garantie dat je het als je er niet uitkomt het zelf mag uitzoeken of een (dure) monteur mag inhuren die geen of nauwelijks affiniteit met het product heeft.

Wij hebben alles wat we verkopen zelf al uitgebreid uitgetest en als het voor ons niet bevalt verkopen we het ook niet of zullen dat ook duidelijk melden met de uitleg waarom het volgens ons geen goede keus is.

Gewoon eerlijk en menselijk zonder flauwekul.

Onze visie

Is mooi en goed werk afleveren waar de klant ook echt iets aan heeft zonder later voor verrassingen als extra onderhoud of vervangingskosten komen te staan. Onze verwarming-systemen zijn vrij van onderhoud en storingen als er geen boormachine of iets dergelijks worden ingezet. En natuurlijk het verduurzamen en van het gas afhalen van Nederland.

Waarom je voor ons kiest

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je perfect adviseert over elektrische verwarming? Wil je meer weten over alle mogelijkheden die elektrische verwarming biedt? Zoek je een vertrouwd bedrijf met jarenlange ervaring op dit gebied? Dan ben je bij ons op het juiste adres. 

Gekwalificeerd expert

Alle diploma's hebben we op zak waardoor jullie gegarandeerd zijn van vakmensen over de vloer.

Duidelijke afspraken

Vertrouwd en kwaliteit. Dat is ons devies. Wij houden van duidelijke afspraken die we samen maken en komen die 200% na

Jarenlange ervaring

Onze ervaring vanaf 2010 zorgt ervoor dat jullie project in zeer goede en ervaren handen is.

Waar voor je geld

Wij gaan altijd uit van jullie wensen en zorgen ervoor dat wij de beste kwaliteit leveren voor jullie budget en jullie thuisomgeving.

Echte professionals

Je wilt alleen het beste resultaat in je huis en dat snappen wij als geen ander. Onze reviews spreken voor zich.

Altijd up-to-date

Geen oude techniek, maar altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen. Wij houden van ons vak en zijn altijd op zoek naar de nieuwste snufjes.

Gratis advies nodig?

Hulp nodig bij de juiste keuze voor jouw huis? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Scroll to Top
Scroll naar top

Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent dat je hiermee akkoord gaat.