Dé wandverwarmingspecialist

Infrarood verwarming aanleggen

Zorgeloos genieten van een heerlijk warm huis door deze nieuwe techniek! Wij adviseren je er graag over.

Infrarood verwarming voor overal in je huis

IR verwarming of Infrarood (vloer)verwarming verwarmt alle vaste materie in binnen zijn stralingsbereik.

Dat wil zeggen het verwarmt de bank de tafel de vloer en de muren maar ook uw lichaam direct. Hierdoor heeft u snel een behaaglijk gevoel en voelt alles ook warmer aan. Deze vaste materie zal daarna indirect de luchttemperatuur (ruimte) gaan verwarmen.

Hierdoor heeft u sneller resultaat en zal dit in uw energiegebruik dus weer schelen. Ook zorgt deze verwarming ervoor dat er geen luchtcirculatie zal plaatsvinden door de verwarming wat weer ten goede komt aan de lucht kwaliteit in huis en de luchtwegen doordat er geen stof rond dwarrelt zoals bij convectie verwarming

Bel ons vrijblijvend voor een adviesgesprek

072 2001 077

Vraag gratis een offerte aan

De voordelen van infrarood verwarming

Verwarm zoals Moeder Natuur

Infrarood verwarming werkt precies zoals onze zon die de aarde verwarmt. De infraroodstraling verwarmt alle aanwezige voorwerpen zoals banken en tafels, de wanden, het plafond en de vloer in de desbetreffende ruimte.

Duurzaam verwarmen

Koppel je zonnepanelen aan je infrarood verwarming en niet alleen de kosten gaan omlaag, maar je helpt het klimaat ook een handje.

Stofvrije ruimtes

Door de straling vindt er geen luchtcirculatie plaats. Bacteriën, pollen, huismijt en stofdeeltjes vliegen daardoor niet door je huis. Infrarood verwarming is dus perfect als je last hebt van allergieën.

Er zijn veel toepassingen te bedenken voor infrarood verwarming

Bijvoorbeeld als hoofd- of bijverwarming in o.a. woningen, kantoren, vakantiehuisjes en bungalows, winkels, horeca, pleziervaart, caravans en campers etcetera. Laat ons je adviseren over de vele mooie mogelijkheden.

Compleet met thermosstaat.

Als alles is geïnstalleerd, wordt de thermostaat aangesloten. Op dat moment leggen onze monteurs ook uit hoe de verwarming en het bijbehorende systeem precies werkt.

Zo kun je zelf op elk gewenst moment de infraroodverwarming aan of uit zetten. En je kunt zelf bepalen hoe warm je de verwarming instelt. Dit kan zelfs al vanaf uw telefoon zodat als je thuis komt jouw huis al op temperatuur is. Dat is dus optimaal genieten van je eigen fijne warme woning.

Checklist elektrische verwarming

Waar moet je allemaal aan denken als je elektrische verwarming in je huis wilt? 

Welke systemen zijn er?

Er zijn zoveel mogelijkheden om je huis te verwarmen. Bekijk hier welke voor jouw huis geschikt is.

Gratis advies nodig?

Hulp nodig bij de juiste keuze voor jouw huis? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Scroll to Top
Scroll naar top

Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent dat je hiermee akkoord gaat.