Dé vloerverwarmingspecialist

Elektrische vloerverwarming aanleggen in Den Helder

Want ieder gezin wil toch een heerlijk warm huis?

Vloerverwarming voor de laagste prijs, uitgebreid assortiment systemen en toebehoren

Met elektrische vloerverwarming heb je het hele jaar door warme voeten. Dit systeem kun je namelijk zelf aan en uitschakelen wanneer je wilt.

Een graadje erbij tijdens de koude winterdagen? Geen probleem. Toch niet die warme zomer die je zo gehoopt had? De elektrische vloerverwarming houdt je onderste ledematen lekker warm.

Dat je gemakkelijk de temperatuur van je vloerverwarming kunt regelen is fijn. Nog fijner is het dat je je vloerverwarming op temperatuur kunt houden zónder de kosten hoog op te drijven. Je hoeft namelijk niet te investeren in een dure CV-ketel met bijbehorende leidingen. Ook bespaar je flink op de kosten voor installatie. Een elektrische vloerverwarming leggen kost namelijk niet veel tijd, maar het moet wel goed gebeuren. En daar zijn wij voor.

Bel ons vrijblijvend voor een adviesgesprek

072 2001 077

Vraag gratis een offerte aan

De voordelen van vloerverwarming

Eenvoudig aan te leggen

We hoeven niet te frezen in je vloer, want de verwarmingselementen bestaat uit vele draden die op je ondergrond liggen. Ideaal, want dit bespaard arbeidstijd en een hoop rotzooi in je huis.

Energiezuinig en lage gebruikskosten

Vloerverwarming gebruikt een lagere temperatuur dan standaard radiatoren. Daardoor verlagen de verwarmingskosten en bespaar je vele euro's.

Overal in je huis

Meestal wordt gedacht dat elektrische vloerverwarming alleen maar geschikt is in kleine ruimtes, zoals de badkamer. Maar elektrische vloerverwarming kan ook prima worden gebruikt in de woonkamer of de keuken.

Overal warm

Geen enkel probleem om het overal in je huis warm te krijgen. De warmte wordt bij vloerverwarming namelijk verdeeld door weerstandsdraden die onder het vloeroppervlak lopen, waardoor het overal even warm is.

Veilig

Geen hete radiatoren meer in huis waar kinderen hun handjes aan kunnen verbranden. De elektrische vloerverwarming zit netjes en veilig onder de vloer verborgen.

Geniet van een heerlijk warme badkamer in Den Helder

De badkamer is één van de bekendste plekken in huis waar elektrische vloerverwarming een meerwaarde heeft. Nooit meer een koude vloer, maar de luxe comfort van warmte in jouw eigen badkamer.

Onder welke vloersoorten kan elektrische vloerverwarming gelegd worden?

Elektrische vloerverwarming kan onder vrijwel alle vloersoorten gelegd worden:  houten vloeren, tapijt, vloertegels, laminaat,  gietvloeren en pvc. Wij adviseren je graag welk systeem voor jouw vloer het beste geschikt is.

Bel ons vrijblijvend voor een adviesgesprek

072 2001 077

Compleet met thermosstaat.

Als de elektrische vloerverwarming is geïnstalleerd, wordt de thermostaat aangesloten. Op dat moment leggen onze monteurs ook uit hoe de elektrische vloerverwarming en het bijbehorende systeem precies werkt.

Zo kun je zelf op elk gewenst moment de elektrische vloerverwarming aan of uit zetten. En je kunt zelf bepalen hoe warm je de elektrische vloerverwarming instelt. Dit kan zelfs al vanaf uw telefoon zodat als je thuis komt jouw huis al op temperatuur is. Dat is dus optimaal genieten van je eigen fijne warme woning.

Checklist elektrische verwarming

Waar moet je allemaal aan denken als je elektrische verwarming in je huis wilt? 

Welke systemen zijn er?

Er zijn zoveel mogelijkheden om je huis te verwarmen. Bekijk hier welke voor jouw huis geschikt is.

Gratis advies nodig?

Hulp nodig bij de juiste keuze voor jouw huis? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Scroll to Top
Scroll naar top

Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent dat je hiermee akkoord gaat.